Joustoluotto heti tilille – Hae joustava luotto netistä

Tiesitkö, että joustoluoton voi saada netistä ilman liitteitä, vakuuksia ja takaajia?

Oletko juurtunut vanhoihin lainatuotteisiin, niiden etsintään ja erityisesti onko mieltymyksesi aina pankkilainasuuntainen? Tarvitsetko mitä tahansa joustavaa lainaa korkeintaan 70.000 euroon asti?

Joustoluotto on laina siinä missä muutkin, mutta nimensä mukaisesti: Se antaa joustoa arkeen!


Lainapalvelu
Arvosana
Plussat
Summa + Korko
 

Pelkästään oikeita pankkilainoja
5 minuutin luottopalvelu
Uusin markkinoilla!

2000-60.000€

4,5%-

Klassikko ja 100% varma laina
Tehokas lainojen keskitys & uusiksi järjestely

1000-60.000€

4,99%-

Pyrkii aina edullisimpaan lainaan
Jälleenrahoitus hetkessä

500-70.000€

4%

Paras lainojen yhdistelyyn
Huippuunsa hiottu uutuus

1000-50.000€

4%

Digitaalinen pankkilaina
Ei vakuuksia tai takaajia
Helppo & nopea

500-50.000€

7%-

Lainan kilpailutus ja vertailu samassa
Etsii lainat sinulle jopa 30+ pankilta

100-60.000€

4%

Ei koskaan nostokuluja
Uudistunut Ferratum Bank joustava laina!

1-4000€

-19,97%

Ylivoimaisesti vetovoimaisin
Parhaan koron pankkilaina

1000-60.000€

6,99%

Pitkät maksuajat
Pieni kk-erä
Maksu 15 min

500-5000€

-19,95%


Termistö saattaa vieläkin hämätä vielä ja on väistämätöntä, että kohta joku keksii uuden ”lainanimikkeen”. Joustoluotto on kuitenkin nopea kulutusluotto tai sitten toisen palvelun markkinoimana se saattaa kulkea nimellä ”luottotili ilman luottokorttia” (näin erityisesti ennen ja lista saattaa olla loputon nimikkeiden suhteen).

Loppuen lopuksi tärkeintä on löytää mahdollisimman edullinen laina, joustavalla ja sinulle sopivalla maksuajalla – ilman tuskallista vääntöä puhelinsoittojen ja liitelomakkeiden kera.

Voit helpottaa oman arjen valitsemalla joustoluoton, jonka saat heti tilille nettihakemuksella.

Helppo ja halvin joustoluotto netistä

Et tarvitse takaajaa tai vakuuksia yhteenkään listatuista palveluista ja edullisin valinta on suoraan silmiesi yläpuolella.

Huomaathan, että taulukosta löytyy muutama välittäjäpalvelu, joiden yhteistyökumppaneina on joustoluottofirmoja. Samoin norjalainen Bank Norwegian (jota suosittelemme ensikädessä!) myöntää joustavaa pankkilainaa, joten se on listattuna taulukkoon.
[/wpsm_box]

Nopea joustoluotto kulkee myös nimellä tililuotto tai luottotili

Korkokattolain saapuessa Suomeen 2013 kevään ja kesän vaihteessa (31.5.2013) Suomen lainamarkkinat saivat nykyhistorian isoimman kolauksen, erityisesti pikavippifirmat.
Mistä varma joustoluotto sellaisella korolla, joka miellyttää sinua varmasti?
Joustoluottoja tarjotaan nyt jopa 0 % korolla kaikille uusille asiakkaille. Näihin tarjouksiin kannattaa ehdottomasti tarttua, jos tarvitset lainaa.*

Uuden lain mukaan alle 2000 euron lainojen korkoprosentti ei enää saa ylittää 50,5 prosenttiyksikköä, jonka seurauksena moni pikavippifirma laittoi lapun luukulle. Osa kuitenkin adaptoitui ja muovasi pikavipistä uuden lainatuotteen: joustoluoton. *Tosin 2019 vuonna tämäkin muuttui ja varsinaisia ”joustoluottoja” on tarjolla todella vähän nyt, kun korko voi olla enintään 20 % nimelliskoron puolesta kaikissa lainasummissa.

Joustoluotto on ikään kuin jatkuva pikavippi ja siinä on aina yleensä yli 2000 euron luottoraja, Komplett Bankin tarjoamana voit saada pankin joustoluottoa jopa 50.000 euron luottorajalla. Perinteisesti katto on kuitenkin 2000 – 5000 euron tuntumassa.

Kuinka joustoluotot toimivat ja voinko saada sen heti tilille?

Joustoluotto yksinkertaisesti selitettynä on ihan kuin luottokortti. Se myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia – meillä ei ole tiedossa ainuttakaan tapausta, joka vaatisi kummankaan edellä mainituista.

  1. Jätät hakemuksen ja saat henkilökohtaisen luottorajan.
  2. Saat päättää hakemuksessa, kuinka paljon haluat nostaa heti tilillesi.
  3. Tämän jälkeen voit tehdä jatkonostoja luottorajan ylärajaan asti.
  4. Nostoissa ei ole yleensä rajoituksia ja korko muovautuu niiden mukaan.

Huomioi, että esim. Suomilimiitti ja Eurolimiitti tarjoavat ensimmäisen noston ilman nostoprovisiota (vaikka näistä löytyy jo maininta artikkelin alkupuolelta, niin tälläisten huipputarjousten toistaminen tuskin tuottaa mielipahaa).

Suosittelemme myös uuden vasta hiljattain auenneen Rahapalvelun ilmaista tarjousta, jonka avulla selviät lainastsa 0 euron kuluilla.

Emme markkinoi ainuttakaan joustoluottoa tai tililuottoa, joka sisältää piilokustannuksia tai juoksevia vuosi- / kuukausiveloituksia.

Avausmaksutkin ovat hyvin epätyypillisiä luottotileissä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Jos jotain avaamiseen liittyviä kuluja on olemassa, on niistä tiedotettu läpinäkyvästi eli ne eivät missään tapauksessa tule sinulle yllätyksenä.

Ovatko tililuotot kustannusystävällisiä ratkaisuja?

Tästä voidaan olla montaa eri mieltä ja joustoluotto voi olla halpakin, jos maksat sen nopeasti takaisin. Kustannuksiin vaikuttaa myös merkittävästi nostetun luoton määrä ja kulut nousevat korkealle, jos maksat aina vähimmäiserän auki olevasta saldosta.

Edullisimmin joustoluoton ottanut selviää valikoimalla ilmaiset lainat (nämä ovat kuihtuneet kasaan) ja maksamalla ne eräpäivään mennessä takaisin. Näin nostoprovisio ja kaikki muutkin kulut jäävät 0 euroon. Jos haluat kuitenkin selvitä kuluitta, ovat maksuajat tyypillisesti lyhyitä, korkeintaan kahden kuukauden mittaisia.

Kulutusluotto tulee usein joustoluottoa edullisemmaksi, jos hankit 5000 euron luottorajan tililuoton, nostat siitä esimerkiksi 3500 euroa (useammassa erässä tai yhtenä nostona) ja maksat sen takaisin 2 – 3 vuoden sisällä minimilyhennyksillä. Näin ei kuitenkaan aina ole ja siitä syystä kehoitammekin teitä aina vertaamaan lainoja.

Syy tähän on selvä: moni joustoluottoa etsivä saattaakin nimittäin päätyä lopulta ottamaan suoran kertaerätilitettävän lainan. Siksi artikkelin yläpuolelta löytyvään taulukkoon onkin lisätty myös muutama muu potentiaalinen palvelu, jotka eivät kulje suoranaisesti nimellä ”joustoluotto”.

Vertaa ja tee itse omat johtopäätökset, mikä tuote sopii teille parhaiten!

Joustoluotto kokemuksia eri palveluista

Joustoluotot ovat oletettavasti ainakin osittain tulemassa tiensä päähän, jos eduskunnan uusi ehdotus menee läpi. Tällä hetkellä yksikään palvelu ei enää pysty kiertämään korkokattoa ilman välitöntä sakkoa, sillä uusi 2019 vuoden korkokattolaki on niin tiukka.

Monesta palvelusta on hyvät kokemukset ja nyt kun suurin osa myöntää nostoprovisiotonta ensinostoa ja joustoluottoa nopeasti ilman avausmaksua (käsittelyaika vain minuutteja), niin tuotteella pystyy korvaamaan luottokortin.

Ainoastaan erona on, että et voi tehdä suoria verkko-ostoja tai maksaa joustoluotolla kaupan kassalla, mutta tätä varten on käteinen, jota joustoluotto nimenomaan sinulle antaa. Nosta rahaa tekstiviestillä tai puhelimella ja se näkyy kohta jo tililläsi. Tämä on vielä mahdollista – tosin harvinaista – 2019 syksyn korkokatonkin jälkeen joidenkin palveluiden kohdalla.


Julkaistu | Päivitetty: 03.10.2019

Kirjoittaja: Heini Alavaara


Huomioi aina artikkelin julkaisupäivämäärä ja se tosiasia, että joustoluottopalveluissa tapahtuu muutoksia sen verran usein, että niiden kirjaaminen ei ole aina mahdollista – ei varsinkaan reaaliajassa.

Rahakorneri.com