Kulutusluotto 500-70.000€ – Kulutusluottovertailu

Kulutusluotto on yleensä kiinteällä maksuajalla varusteltu laina, joka maksetaan kertasummana hakijan pankkitilille. Se eroaa tässä hieman joustoluotoista, vaikka kulutusluottojakin kaupataan nykyään ”joustavasti” -nimikkeillä, joita ne saattavat hyvinkin olla maksu- ja lyhennysvapaiden kuukausien kautta.

Kulutusluottoa löydät meiltä pankeilta, yksityisiltä ja rahoituslaitoksilta – kaikki parhaat kulutusluottopalvelut on vertailtu. Taulukosta alapuolelta niistä suosituimmat & parhaimmat


Lainapalvelu
Arvosana
Plussat
Summa + Korko
 

Ei koskaan nostokuluja
Uudistunut Ferratum Bank joustava laina!

1-4000€

-19,97%

Ylivoimaisesti vetovoimaisin
Parhaan koron pankkilaina

1000-60.000€

6,99%

Digitaalinen pankkilaina
Ei vakuuksia tai takaajia
Helppo & nopea

500-50.000€

7%-

Klassikko ja 100% varma laina
Tehokas lainojen keskitys & uusiksi järjestely

1000-60.000€

4,99%-

Lainan kilpailutus ja vertailu samassa
Etsii lainat sinulle jopa 30+ pankilta

100-60.000€

4%

Pelkästään oikeita pankkilainoja
5 minuutin luottopalvelu
Uusin markkinoilla!

2000-60.000€

4,5%-

Pyrkii aina edullisimpaan lainaan
Jälleenrahoitus hetkessä

500-70.000€

4%

Paras lainojen yhdistelyyn
Huippuunsa hiottu uutuus

1000-50.000€

4%

Pitkät maksuajat
Pieni kk-erä
Maksu 15 min

500-5000€

-19,95%

Hae kulutusluottotarjous rohkeasti useammastakin paikasta. Näin tiedät, mikä on varmasti halvin kulutusluotto!

Kulutusluottoa netistä – FAQ (mitä minun tulisi tietää?)

Kun haet kulutusluottoa netistä, täytyy sinun tietää hyvin vähän loppuen lopuksi, vaikka ensimmäistä kertaa sellaista hakeva saattaakin alkuun kokea, että prosessi on hankala.

Sitä se ei kuitenkaan ole ja kulutusluoton hakeminen ei ole mitään verrattuna siihen, mitä se oli ennen ”verkon vallankumousta”, sillä vaihtoehtoina olivat silloin pelkästään pankit, ja nyt puhutaan niistä, joita komeilevat paalupaikoilla ainakin vähänkään isommissa kaupungeissa.

Vähän toista se on nyt, kun kuka tahansa (täysi-ikäinen ja luottokelpoinen sekä yleensä tulojakin vaaditaan) voi saada kulutusluottoa nettihakemuksella pelkällä puhelimella. Jos et ole aikaisemmin ottanut luottoa, ensimmäisenä sinun tulee tietää, että kulutusluotto kattaa nykyään lähes kaikki luotot yleensä alkaen 500 euron lainasta sinne 70 000 euron kattoon asti (Rahalaitokselta saat max. 70.000 euron luottoa).

Kulutusluottoa voit saada netistä ilman vakuuksia ja takaajia vain silloin, kun talous ei ole lähtenyt lapasesta, eikä ole lähdössäkään eli olet hoitanut tunnollisesti velat ym raha-asiat ja olet aikeissa tehdä niin jatkossakin. Vakuudeton ja verrattoman helppo prosessi onnistu netissä ja hehkutetaan paljon nimenomaan tätä helppoutta, mutta se ei tarkoita, että sitä voisi verrata esimerkiksi vanhan entisajan pikavippiin, jota sai haettua tekstiviestillä harvasen päivä 24h vuorokaudessa. Tätä kulutusluotot eivät ole.

 

Mitä, jos haluan pidentää maksuaikaa tai muuttaa eräpäivää?

Tämä on kaikki luottopalvelukohtaista ja nämä saattavat olla joko palvelun perusominaisuuksia, joita pystyy aktivoimaan tai säätämään netissä joko lisämaksulla tai ilman. Toinen vaihtoehto on, että näitä ei tarjota muuta kuin ”hiljaisesti” eli asiakaspalveluun yhteydenotto saattaa auttaa asiaa ja veloituksia ei välttämättä peritä.

Useimpien palveluiden kautta maksuaika pysyy vakiona, mutta eräpäivää pystyy vaihtamaan helposti, mutta sen jatkuva sorvaaminen ei onnistu. Maksuajan pidentäminen tapahtuu maksuvapaalla kuukaudella, jolloin lainanlyhennys jää siltä kuukaudelta kokonaan tekemättä.

Lyhennysvapaan kuukauden päällä ollessa (tai sen päälle asettaessa pikemminkin), maksatte lainasta pelkästään korko-osuuden, jolloin varsinainen lainapääoma ei lyhene sen kuukauden aikana.

Joku saattaa kysyä lamppu pään päällä, että onko sitten hyvä idea vain ottaa maksumuistutus ja maksaa lyhennys myöhässä? Meidän vastaus tähän on, että ei, vaikka eihän sinua varmasti mikään estä tekemästä niin, mutta olethan mieluiten yhteydessä asiakaspalveluun, niin edullisempi ratkaisu keksitään varmasti sen väylän kautta. Suosittelemme tässä olemaan kaukaa viisas ja joustoluotto on paras niille, jotka haluavat lainalleen täydet jousto-ominaisuudet.

 

Voinko saada kulutusluoton pankista ilman luottotietoja?

Et voi saada, ellet sitten onnistu neuvottelemaan pankin kanssa jotain erikoisratkaisua, joihin meillä on valitettavasti vahvat epäilyksemme. Koska kaikki lainapalaverit käydään kuitenkin pankin virkailijan ja teidän kanssa privaatisti, voit aina vetää jonkun ässän hihasta teoriassa, mutta olemme käytännön miehiä ja naisia eli emme usko kulutusluoton saamiseen luottotiedottomalle.

Netistä mahdollisuudet ovat ihan yhtä laihat ja et voi saada minkäänlaista lainaa maksuhäiriöiselle, et edes silloin, vaikka olisit hoitanut velat tunnollisesti vuosi kaksi tai kolme takaperin ja olisit säännöllisessä palkkatyössä tai nauttisit kohtuullista eläkettä.

 

Mistä edullinen kulutusluotto pienellä korolla?

Halvin kulutusluotto on se, jonka vuosikorko on pienin, kuuluu jo tämä klassikoksi muodostunut sanonta. Vastaus kysymykseen: mistä halvin laina tai mahdollisimman pienen koron kulutusluotto löytyy, on tyly: se on netistä. Ja jos joku kysyy miten, niin vertailemalla.

Kulutusluottojen vertailu on tärkeintä, mitä voit tehdä ja ainoa tapa saada halpa lopputulos. Ilman vertailuvaihetta ammut helposti metsään ja maksat liikaa korkoa ihan turhaan, kun halvempiakin vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla. Älä siis tee sitä virhettä, että jätät vertailun väliin!

Pienin mahdollinen korko on 0 %, mutta vain lyhyen maksuajan lainoissa ja emme kutsuisi näitä kulutusluotoksi, vaikka onhan 2018 vuonna vippikin jo kulutusluotto. Yleensä yli 1000 – 2000 euron lainojen korot alkavat 4-5 % tuntumasta ja todellinen vuosikorko harvoin alittaa 6 %, mutta sekin on mahdollista, vaikkakin harvinaisempaa.

Helpoiten hoidat vertailun välittäjien kautta ja tuot kotiin samalla pienikorkoisen lainan, näin voit tehdä käyttämällä esim. Lendo -välitysfirmaa, joka on sinun puolesta yhteydessä pankkeihin. Tämä on vaivattomin ja vuosi vuodelta yleisempi tapa hoitaa lainan hakeminen netissä.

Tuleeko vakuudettomuus lainaan mukaan ns. vakiovarusteena?

Kyllä, kaikki kulutusluotot ovat vakuudettomia ja netistä haetut lainat saa aina ilman vakuuksia ja takaajia. Ainoastaan asuntolainat ja yrityslainat tekevät tässä poikkeuksen, sillä niihin vaaditaan usein jotain kiinteä ja kiiltävää pohjalle, kuten rahaa tai omaisuutta.

Tämä on ymmärrettävää, sillä lainaa ei tipu, jos tulopuoli ei ole kunnossa tai maksuhäiriömerkintä on napsahtanut. Säännölliset tulot vaaditaan ja mitä suuremmat, sen parempi, myös eläke tai jokin muu kuukausittainen ja luotettava (säännöllinen) etuus riittää usein tulonlähteeksi.

Palkkakuittia, eläkepäätöstä ja jotain muuta lippua tai lappua saatetaan kuitenkin pyytää – ja usein pyydetäänkin, jos kyseessä on vähänkään luotettava lainapalvelu (kulutusluotto ilman liitteitä tai tuloja on meidän korvaan yliammuntaa tai mainontaa, mutta voimme olla aina väärässäkin, usein emme kuitenkaan ole).

Rahakorneri.com