Käyttöehdot

Rahakorneri.com käyttöehdot.

 

1. Sopimuksen kuvaus.

Sopimuksessa osapuolina ovat: 1. Rahakorneri.com nettisivu (jatkossa ”nettisivu”) ja 2. nettisivun käyttäjä (jatkossa ”käyttäjä”).

Tällä sopimuksella sovitaan nettisivun käyttöehdoista.

Rahakorneri.com, on nettisivu, joka esittelee kuluttajille erilaisia lainapalveluita netissä, kuten pikaluottoja, joustoluottoja, pikalainoja, kulutusluottoja, luottokortteja, asuntolainoja, autorahoitusta, pikavippejä sekä lainaa.

Rahakorneri.com palvelun käyttäjät pystyvät tutustumaan rahoituspalveluiden lainatuotteisiin ja lainaehtoihin, vertailemaan niitä ja niiden kustannuksia sekä hakemaan luottoa lainantarjoajilta verkon välityksellä.

Kaikki nettisivulla annettavat tiedot on tarkoitettu vain puhtaasti tietopohjaisiin tarkoituksiin, eikä esillä olevaa tietoa tule käsittää minään muuna.

Nettisivu ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingosta, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen.

Nettisivumme käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä tai muuta tunnistautumista, se ei myöskään ole maksullinen käyttäjälle.

Huomaa kuitenkin, että nettisivultamme löytyvissä lainapalveluissa asioiminen voi edellyttää rekisteröitymistä.

Lainanmyöntäjien noudattama käytäntö saattaa kuitenkin vaihdella tapauskohtaisesti.

Rahakorneri.com nettisivu pyytää käyttäjää tutustumaan erikseen kunkin lainaa myöntävän yrityksen soveltamiin käyttöehtoihin.

Rahakorneri.com nettisivun käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä hyväksyy tämän käyttösopimuksen.

 

 

2. Immateriaalioikeuksista.

Rahakorneri.com nettisivulla olevan aineiston kopiointi, julkaiseminen, edelleenjakelu tai tallettaminen ilman nimenomaista lupaa on kielletty, lukuun ottamatta säilyttämistä tietokoneella tai tulostamista yksityistä käyttöä varten.

 

 

3. Kuluista.

Nettisivun kaikki palvelut ja sen selaaminen ovat käyttäjälle aina maksuttomia.

Huomaa kuitenkin, että jos päädyt nettisivulta eteenpäin, saattaa muiden palveluista koitua sinulle kuluja, mikäli haet jotain palvelua.

 

 

4. Käyttäjän velvollisuuksista ja oikeuksista.

Käyttäjän on käytettävä nettisivua Suomen lakien ja asetuksien mukaisesti.

 

 

5. Rahakorneri.com nettisivun velvollisuuksista ja oikeuksista.

Rahakorneri.com ei itse myy eikä välitä nettisivulla esiteltyjä lainatuotteita lainkaan käyttäjälle, vaan varsinainen luoton hakeminen tapahtuu itsenäisten ja rekisteröityneiden lainaa myöntävien yhtiöiden verkkosivuilta.

Käyttäjän on tutustuttava, ymmärrettävä ja hyväksyttävä valitsemansa lainaa myöntävän yhtiön verkkosivuilla olevat käyttöehdot ja tilauksia koskevat toimitusehdot.

Lainaa myöntävät yhtiöt vastaavat palvelussa esitettyjen tuotteiden myynnistä ja toimituksista asiakkaille täysin itsenäisesti.

Rahakorneri.com ei vastaa millään tavalla palvelussa esitetyn aineiston paikkansapitävyydestä eikä myöskään kolmannen osapuolen julkaisemasta aineistosta.

Palvelun sisältö toimitetaan sellaisenaan ilman sitoumuksia.

Rahakorneri.com pidättää oikeuden päivittää, muokata tai poistaa tätä nettisivua, tai myös halutessaan sulkea sen milloin tahansa ilman varoitusta.

Rahakorneri.com nettisivu ja sen omistaja ei vastaa mistään mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu näiden palvelujen käyttämisestä tai käytön estymisestä.

Rahakorneri.com nettisivun käyttäjä hyväksyy sen, että palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on ja sen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

Rahakorneri.com nettisivu ei takaa, että palvelu olisi virheetön.

Rahakorneri.com ei myöskään takaa, että palvelun kautta hankitut tuotteet tai palvelut vastaavat käyttötarkoitus- tai laatuodotuksia, ne saattavat myös muuttua äkillisesti ja olla jotain ihan muuta kuin nettisivu on ilmoittanut hankkimishetkellä, sillä palve

Tuotteiden tai palveluiden hankkiminen tapahtuu käyttäjän ja kauppiaan välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä Rahakorneri.com nettisivu eikä sen omistaja ole vastuussa sopimuksen sisällöstä.

 

 

6. Näissä ehdoissa ja sopimuksessa noudatetaan ja sovelletaan Suomen lakia.

Rahakorneri.com