Komplett Bank luottokortti kokemuksia

Komplett Bank luottokortti on kätevä apu arjessa ja se sopii loistavasti mm. verkko-ostoksiin. Ja toki, kun puhutaan MasterCard -luottokortista, voit hoitaa sillä samalla maksuttomat käteisnostot ja käyttää sitä jopa noin 200 eri maassa. Kortin kautta saat siis kaikki MasterCard -luottokortin ominaisuudet ja oikeudet sekä 500 – 10.000 euron luottorajan.

Komplett Bank luottokortti on helppo hakea netistä ilmaishakemuksella, jonka voit syöttää sisään pankin järjestelmään täytettynä milloin vainEikä tässä vielä kaikki, Komplett Bank, joka on siis tämän kortin takana, yllättää MasterCard -luottokortillaan monet. Esimerkiksi luottokortin helppous on niin sanotusti ”seuraavalla tasolla” ja sen muut ominaisuudet eivät ole lainkaan hassummat nekään. Ja kyseessä on myös vuosimaksuton luottokortti, jonka silmiin iskevin etu on sen 50 vuorokauden koroton maksuaika.

Kun haet kortin, saat sen avulla monta etua yhden luottokortin kautta. Myös vapaavalintainen PIN-koodi ja nopea toimitusaika ovat osa Komplett Bankin spesialiteettia.

Komplett Bank luottokortti on Mastercard, josta et pulita vuosimaksua, etkä todellakaan maksa kuukausittaisia kuluja ja plussana sitten kaupan päälle saat vielä ruhtinaalliset 50 päivää täysin kulutonta maksuaikaa käyttämällesi luotolle

Uusi vuosimaksuton Komplett Bank Mastercard on hyvä & helppo hankinta tukemaan taloutta juuri oikealla tavalla. Se ei maksa mitään ja toimii hyvänä turvana lompakossa, jos ikävät lisäkulut änkevät mukaan kuvioihin silloin tällöin.


Huom! Älä maksa turhaan kuluja, vaan rakentele talouden palikat niin, että pystyt lyhentämään luoton aina 50 päivässä. Näin kulut jäävät 0 euroon!

Toinen huomio kannattaa kiinnittää punaiseen Visaan, Bank Norwegian luottokorttiin, joka on erinomainen vertailukappale tällä luottokortille.


Komplett Bank luottokortti on perinteinen MasterCard

Mitä tulee luottokortteihin, niin Komplett Bank luottokortti on tyypillinen vuosimaksuton luottokortti. Tosin, siinä on muutama mukava lisäominaisuus vielä päälle eli ehkä ihan ”normaaleimmasta” kortista ei ole kyse. Ja tämä on asiakkaan kannalta silkkaa plussaa.

Kortin paras ominaisuus on helppous ja fakta, että saat tietää heti, tuliko hakemuksesta kielteinen vai myönteinen päätös*. Sitten itse kortin haltijana voit käyttää sitä kätevästi verkko-ostoksissa ja tehdä kaikista Mastercardia tukevista automaateista nostoja ilman lisäveloituksia kotimaassa.

*Osa tiedoista on poimittu: Talouteen.com:n Komplett Bank Mastercard -artikkelista.

Millainen korko Komplett Bankin Mastercardissa on?

Korko on erittäin järkevä – tai se on tosiaan 0 % – silloin, kun luoton maksu tehdään kohtuullisen ripeästi eli 50 vuorokauden sisään. Muuten korko ei ole halvimmasta päästä eli emme ensikädessä suosittele korttia niille, jotka haluavat maksella luottoa osamaksulla vuosikaupalla.

Esimerkkikorko 12 kuukauden osamaksuluotolle on todelliselta vuosikoroltaan 23,63 % eli maksat korkokuluja 198 euroa eli kokonaiskulut 1000 euron luotolle ovat 1198 euroa. Tämä ei ole missään tapauksessa korkea korko, joten se kannattaa kyllä ottaa huomioon. Tutustu Komplett Bank luottokorttiin täällä, niin olet asteen verran viisaampi.

Komplett Bankin Mastercard on sen pistejärjestelmän ansiosta ja muiden ominaisuuksien takia erinomainen valinta, jos etsit luottokorttia sekä siitä on oikeastaan tähän mennessä vain hyviä kokemuksia

Millaisia kokemuksia Komplett Bank Mastercardista on?

Kerrassaan hyviä, ellei erinomaisia. Ainoastaan sen aavistuksen hankala saatavuus on pieni miinus, mutta pankki toimii kuten muutkin pankit. Maksukykyä pitää löytyä ja korttia ei myönnetä, mikäli maksukyky ei ole kunnossa. Komplett Bank luottokortti edellyttää tuloja joko etujen, eläkkeen, osinkojen tai palkkatulojen muodossa. Tai oikeastaan mikä tahansa tulomalli käy.

Myös sen mukava pieni etu eli bonusjärjestelmä, joka auttaa teitä kerryttämään pisteitä jokaisesta verkossa tehdystä ostoksesta. Voit kerätä kalenterivuoden aikana korkeintaan 2000 pistettä, joka vastaa 200 euroa.

Julkaisupäivämäärä: 16.04.2019

Rahakorneri.com