Vastuuvapaus

Rahakorneri.com sivustolla esittelemme lyhyesti useita lainatuotteita ja rahoitusalan yrityksiä. Lukijan ei kuitenkaan missään nimessä tule pitää kaikkea kirjoittamaamme täytenä totuutena, sillä sivustolla julkaistavat tiedot toimitetaan “sellaisena kuin ne ovat”. Sivuston omistajat ja ylläpitäjät eivät anna mitään takuuta sivujen tai niiden sisällön oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Rahakorneri.com -sivuston omistajat eivät vastaa mistään suorista tai epäsuorista vahingoista, liiketoiminnan keskeytyksestä tai liiketoiminnan tappioista ja liikevoiton menetyksistä, jotka liittyvät tai väitetään liittyvän näillä sivuilla julkaistuihin tietoihin tai niiden käyttöön.

Sivustolla julkaistaan mielipiteitä Suomen perustuslain §12:n mukaisesti. Mikäli kirjoituksen kohde kokee, että meidän mielipiteemme ei vastaa kohteen omaa mielipidettä, on tällä oikeus saada mielipiteensä julkaistuksi meidän kirjoituksemme yhteydessä. Tätä oikeutta voidaan käyttää hyväksi toimittamalla oma näkemys sivustomme ylläpidolle.

Lisäksi osa sivuston linkeistä on affiliate-linkkejä. Siirryt siis linkkiä klikkaamalla haluamallesi sivustolle affiliate-verkon kautta. Mikäli otat lainaa tai tilaat tuotteen tällaisen linkin / sivuston kautta, me saatamme saada affiliate-verkolta tästä rahaa. Lisäksi nämä linkit saattavat asettaa evästeitä. Voit ottaa evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista.

Rahakorneri.com