Lainaa 18-vuotiaalle: Mistä nuoret voivat saada pikalainaa?

18-vuotiaille lainan hakijoille ei löydy enää lainoja ihan joka paikasta – niin kuin vielä viitisen vuotta sitten – ja itse asiassa sellaisen löytäminen on nyt jopa hankalaa.

Edes pienempi pikavippi ei yleensä irtoa, ellei ikälukemat ala vähintään kakkosnumerolla, joten 18-vuotiaan pikavippitarjontakin on hyvin limitoitunut. Jos olet 19-vuotias, kasvavat mahdollisuutesi saada lainaa.

Mutta ei se mitään: voit kuitenkin saada lainaa täysi-ikäisenä muutamasta paikasta.

 

Lainasto pikalaina

Lainastolla on kolme lainatuotetta, joista sen pikalainan saa 18-vuotiaskin. Pikalainoja myönnetään 100 Lainastolta saat 18 v. pikavipin heti tilille - lainaa jopa 400 euroa minuuteissa– 400 euron väliltä aina vuoden maksuajalla. Lainassa on yhteensä 6 lyhennyserää eli lyhennys tapahtuu kerran kahdessa kuukaudessa.

Pikavippiä saat 18-vuotiaana ilman liitteitä ja se voidaan myöntää myös työttömälle, sillä hakijalta ei tarkisteta muuta kuin henkilö-, osoite- ja luottotiedot. Jos kaikki on kunnossa, saat hyväksytyn päätöksen ja pikalainan heti tilille.

 

 

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegianin luottokortti on yksi lainaa vastaava vaihtoehto 18-vuotiaalle ja se on pitkässä juoksussa erinomainen lisäys omaan lompakkoon. Luottoraja on alkaen 500 euroa ja se päätetään hakijan tietojen mukaan.

Hyvätuloisena voit saada luottorajan korotuksen jopa 10.000 euroon saakka tai ei se ole mahdotonta hakiessakaan. Oletettavasti tulot pitää olla kuitenkin keskivertoa korkeammat ja se on harvinaisempaa 18-vuotiaalla nuorella.

Luottokortti on pikavippiä parempi ratkaisu ja se eroaa joustavuudeltaan ja ominaisuuksiltaan siitä täysin. Luottokortissa on muutaman päivän toimitusaika, vaikka jotkut ovat raportoineet kortin saapumisessa kestävän yli 5 arkipäivää.

 

 

OmaLaina

OmaLaina kilpailuttaa lainat pankeilla ja sillä on yhteistyökumppaneinaan palveluita, joista 18-vuotias Ota omaa lainaa - K18 - ilman vakuuksia ja takaajia ihan sinne 50000 euroon asti.voi saada kulutusluottoa 100 – 50.000 euroa. Laina-aika on pitkä, alkaen vuodesta ihan jopa sinne 15 vuoteen asti.

Palveluun voit tehdä hakemuksen netissä ja tiedät päätöksen siinä samassa hetken kuluttua sen jättämisen jälkeen. Nopeus on omaa luokkaansa, tämä 100% suomalainen lainanvälittäjä etsii 20 pankilta edullisen tarjouksen lainalle samana päivänä. Myös maksu voidaan toteuttaa jo vuorokauden sisällä.

Lainojen korko on 4,19 – 20 %:n välillä eli palvelua voi myös kehua edulliseksi!

 

Voinko saada lainan tai kulutusluoton pankista?

Tämä on mahdollista ja työssä käyvä 18 v. täyttänyt voi saada lainaa pankista, jopa asuntolainan saaminen on mahdollista. Kaikki riippuu työtilanteestasi ja taustasta. Tuloja on pakko olla ja maksuhäiriömerkintöjä eivät pankitkaan salli.

Vaihtoehtoja on kuitenkin kohtuullisen vähän ja omasta pankista kannattaa ehdottomasti kysyä joustoluottoa, suoraa lainaa tai kulutusluottoa.

 

 

Mistä pikavippi 18 vuotiaalle heti tilille ilman paperien täyttämistä?

Saat pikavipin useimmissa tapauksissa aina sähköisesti ja kukaan ei lyö fyysistä paperinippua nenän eteen, vaan kaikki hoidetaan pankkitunnuksilla. Toisin sanoen, kun olet lukenut ja hyväksynyt lainaehdot, voit allekirjoittaa sähköisesti lainasopparin ja ottaa lainan vastaan.

Jos mietit vakuuksia tai takausta, niin ainakaan netistä saatavissa luotoissa ei yleensä vaaditaan kumpaakaan. Pankista lainaaminen on sitten asia erikseen, jolloin vakuudet tai takaus voidaan tarvita. Tämän voitte neuvotella itse oman pankin lainavirkailijan kanssa.

Rahakorneri.com