Fixura

Mitä sanoisit, jos voisit päättää itse lainan koron, maksuajan ja summan?

Fixuran vertaislaina on laina, jonka ehdot sinä päätät itse ja laina haetaan suoraan tavallisen yksityishenkilön kautta. Tästä syystä lainaa voi saada edullisesti alkaen vain 6%:n kiinteällä vuosikorolla ilman vakuuksia ja takaajia.

Jos etsit 1000 – 10.000€ lainaa edullisesti ja nopeasti – katso hetkessä netissä millaisen tarjouksen saat Fixuralta!

Yleistiedot Fixurasta
fixura vertaislaina on edullinen yksityisiltä haettu laina jossa lainaaja on suuressa roolissa määrittämässä itse mm korkoa, lainasummaa ja lainan maksuaikataulua!

 • Ikäraja on 21 vuotta.
 • Lainasummat: 1000 – 10.000 €.
 • Maksuaika: 24 – 60 kuukautta.
 • Päätät itse lainasi koron ja ehdot.
 • Tarjolla kiinteäkorkoista lainaa alkaen vain 6% vuosikorolla.
 • Et tarvitse lainaan vakuuksia etkä myöskään tarvitse ketään takaamaan lainaa.
 • Lainan hakeminen tapahtuu suoraan muilta yksityishenkilöiltä.
 • Näet lainan kulut selvästi lainalaskurista.
 • Ei piilokuluja eikä epäselviä lainaehtoja.
 • Fixura on Suomen vanhin vertaislainapalvelu.
 • Ei paperitöitä: hae lainaa nettipankkitunnuksilla 24/7!
 • Helppokäyttöinen, yksinkertainen ja turvallinen suomalainen vertaislainaaja.

Siirry Fixura-lainahakemukseen tästä

 

Kuka voi saada lainaa Fixuralta?

Fixuralta voi hakea kuka tahansa lainaa netistä, jolta löytyy vähintään 21 vuotta ikää ja puhtaat luottotiedot. Lisäksi hakijan lainansaantimahdollisuudet paranevat sitä myötä, mitä paremmat säännölliset tulot tällä on.

Asuinosoitteen täytyy olla vakituisesti Suomessa ja lisäksi hakijalla täytyy olla nettipankkitunnukset, suomalainen pankkitili ja sähköpostiosoite. Jos käytät Instantoria lainan haussa, tulotiedot toimittuvat automaattisesti perille.

Miten voin hakea ilmaisen lainatarjouksen palvelusta?

Fixuran spesialiteettina on sen helppokäyttöisyys ja yksinkertaisuus: lainaa voi hakea kuka tahansa, koska tahansa ja viikon jokaisena päivänä ja minuuttina vuodessa! Voit jättää ilmaisen lainahakemuksen suoraan verkossa vaikka pelkällä puhelimella, jos sinulta löytyy nettipankkitunnukset.

Voit täyttää Fixuran lainahakemuksen ilmaiseksi netissä tästä.

Kun olet jättänyt hakemuksen sisään voit suoraan kilpailuttaa lainoja muilta yksityishenkilöiltä ja katsoa lainalaskurin avulla millaisella korolla lainoja on hakuhetkellä tarjolla.

Lainan maksuajaksi voi valita 2-5 vuotta ja lainasumman voi valita 1000 – 10.000€ väliltä – lainalaskurista näet suoraan, kuinka paljon laina tulee kokonaisuudessaan maksamaan. Tutki korkoja tarkkaan ja hae laina vasta, kun olet varma, että sen lyhentäminen onnistuu ongelmitta ja rahaa jää vielä pahan päivän varalle kaikkien kk-kulujen jälkeen.

Ovatko Fixura-lainojen korot kilpailukykyisiä ja kiinteitä?

lainan lyhennykset ovat todella edullisimmasta päästä ja vain kivijalkapankista saatat saada halvempaa lainaaKyllä vain – Fixuran korko on parhaimmillaan jopa hyvin edullinen.

Tiesitkö, että voit saada Fixuralta lainaa kiinteällä korolla alkaen vain 6%:sta?

Tämä kaikki riippuu siitä, kuinka hyvin pystyt vakuuttamaan lainaajan eli jos sinulla on hyvät tulot ja hyvä luottoluokitus, voit saada lainan todella halvalla!

Kannattaa siis miettiä jo valmiiksi, millä keinoin pystyt perustelemaan lainaajalle, että juuri sinä olet hyvä lainanmaksaja.

Hyvät neuvottelutaidot ovat tässä tärkeässä roolissa, mutta usein riittää, kun olet vakituisessa työssä ja pystyt todistamaan sen.

Kaikki riippuu myös siitä, millainen on päivän tarjonta, sillä se vaihtelee ja aina tarjolla ei ole niin edullisia/hyviä lainoja. Fixuran laina ei kuitenkaan ole välttämättä automaattisesti mitenkään edullinen ja todellinen vuosikorko voi olla enimmillään 27% tuntumassa.

Mitä vertaislainalla tarkoitetaan?

markkinapaikka lainaajille jossa kaikki osapuolet hyötyvätVertaislainalla tarkoitetaan lainaamista suoraan toisilta yksityishenkilöiltä välikäden, ja tässä tapauksessa Fixuran kautta.

Fixura toimii siis pelkästään markkinapaikkana ja ei siis itse myönnä lainoja, vaan välittää niitä kuluttajilta toiselle.

Fixura hoitaa kaikki paperityöt, juridiikan, sopimukset yms., jotta lainaaja ja lainan hakija pääsevät mahdollisimman helpolla molemmat.

Vertaislaina on maailman ylivoimaisesti vanhin lainamuoto ja Fixura on Suomen vanhin vertaislainan tarjoaja.

Fixura vertaislaina on uusi tapa hakea lainaa netistä heti ilman vakuuksia ja takaajia

Vertaislainaaminen on todellisuudessa maailman vanhin lainamuoto ja sitä tapahtui jo kivikaudella, mutta Suomessa se on kuitenkin uusi tapa hakea lainaa netistä helposti alkaen 6% vuosikorolla.

Mistä muualta kannattaa pyytää lainatarjouksia?

Tiukan hintavertailun ja kilpailutuksen tekevä nappaa aina halvimman lainan, kuuluu sanonta.

Jos haluat todella sitä edullisinta lainaa netistä ilman takaajaa tai vakuuksia, suosittelemme myös pyytämään tarjousta muilta lainapalveluilta.

Mitään suoranaista oikotietä matalakorkoisimman kulutusluoton löytämiselle ei ole, mutta suurta vaivannäköä ei missään nimessä tarvita.

Erityisen hyviä tarjouksia suurempien kulutusluottojen kategoriassa on tarjolla Zmarta lainanvälittäjältä ja norjalaiselta digitaaliselta pankilta, Bank Norwegianilta.

Jos haluat vielä rinnalle lisää vaihtoehtoja, voit pyytää Rahalaitokselta yli 20 lainatalon luottotarjoukset verkossa!

Näillä et voi mennä enää mitenkään pieleen ja löydät varmasti netin halvimman luoton.

Millaisia kokemuksia palvelusta on?

Fixura on Suomen vanhin vertaislainaaja ja niin meillä, kuin myös yli 70 000:llä suomalaisella on palvelusta hyvät kokemukset.

Palvelua on helppo lähestyä ja lainaaminenkin on tehty hyvin helpoksi ja nopeaksi – lainahakemuksen jättämiseen ei mene kymmentä minuuttia kauempaa.

Lainaajalla on vapaat kädet valita haluamansa lainan vuosikorko, lainasumma ja maksuaika – vastaavasti myös lainan tarjoava henkilö saa itse päättää, millaisella tuotolla tämä on valmis irrottamaan lainan.

Fixura vertaislaina on turvallinen markkinapaikka, jossa kaikki osapuolet tulevat saamaan hyödyn.

Palvelun käyttäminen on maksutonta netissä ja sillä on tänä päivänä jo reilusti yli 70.000 suomalaista rekisteröitynyttä käyttäjää. Vertaislainan suosion kasvuun odotetaan kiihtyvän jatkossa ja Suomeen odotetaan jo lisää vertaislainatoimijoita.

Tietoa yrityksestä

Fixura on Suomen vanhin vertaislainapalvelu ja se on toiminut Suomessa jo 2010 vuodesta alkaen.

Yritys on rekisteröity Y-Tunnuksella 2246639-7 ja taustalla toimii Fixura Ab Oy.

Kun lainaat palvelusta tai sijoitat sen kautta, tiedot pysyvät aina anonyyminä muille lainaajille/sijoittajille ja et saa koskaan tietää kenelle lainatut rahat päätyvät tai keneltä vastaanotat lainan. Tämä pysyy visusti Fixuran omana tietona.

Kun asioit palvelussa, voit olla varma, että tietoturvallisuus on alan lujinta laatua, sillä sivustolla on SSL-suojausprotokolla, jota käyttävät myös meidän kaikki kivijalkapankit.

Fixuran-lainapalvelun yhteystiedot:

Aukioloajat: Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-16 ja lainahakemuksia voi jättää sisään koska vaan.
Verkko-osoite: Fixura.fi
Sähköposti: info@fixura.fi
Puhelinnumero: 020 7344 530
Yritys: Fixura Ab Oy (Y-Tunnus: 2246639-7)
Osoite: Hovioikeudenpuistikko 15 C 29, 65100 Vaasa

Julkaistu | Päivitetty: 26.08.2018

Kirjoittaja: Kamir Rantala

Rahakorneri.com