Zmarta

Haluaisitko edullisen pankkilainan ilman vaivaa ja mikä tärkeintä: täysin ilmaiseksi?

Zmarta kilpailuttaa pankkien lainatarjoukset ja lähettää suoraan sähköpostiin kaikista parhaimmat tarjoukset. Saat lainaa saa heti tilille netistä jopa 1000-60.000 euroa, kunhan olet vain hoitanut raha-asiat tunnollisesti aiemmin. Lainan hakijalta ei kysytä vakuuksia, eikä ketään tarvita takaamaan luottoa.

Voit pyytää oman pankkilaina- tai kulutusluottotarjouksen netistä alle 5 minuutissa!


Zmara – Perustiedot:

Tee hakemus Zmarta -palveluun heti tästä

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainaa: 1000 – 60.000 euroa
 • Valitse lainalle 1 – 15 vuotta lyhennysaikaa.
 • Pyydä halvin pankkilainatarjous sähköpostiin ilmaiseksi.
 • Zmarta kilpailuttaa lainapalveluntarjoajat ilman kustannuksia
 • Säästää aikaasi ja anna Zmartan etsiä sinulle kaikista halvin laina
 • Lainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajaa
 • Lainatarjouksissa ei ole tarttumispakkoa, joten et ole sitoutunut niihin
 • Huonoihin tarjouksiin ei tarvitse reagoida sen enempää, vaan siirry seuraavaan!
 • Saat lainapäätöksen nopeasti jo samana päivänä
 • Selkeä palvelu, jonka lainalaskurista näet jo valmiiksi lainan korot
 • Tässä palvelussa sinun ei tarvitse kilpailla, vaan sinusta kilpaillaan!

Siirry Zmarta-lainahakemukseen tästä

 

Kuka voi saada kulutusluoton Zmarta -palvelusta?

Zmartan kautta pystyt kilpailuttamaan lainan, jos olet vähintään 20-vuotias ja asut väestörekisteritietojen mukaan Suomessa. Luottotietojen kunnossa oleminen on ehdoton ehto ja maksuhäiriöisille ei myönteistä päätöstä valitettavasti voida antaa.

Onnistuneen hakemuksen jättö edellyttää myös toimivaa sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa, suomalaista tilinumeroa sekä nettipankkitunnuksia.

Hakijalta edellytetään myös realistisuutta ennen kaikkea lainan takaisinmaksun suhteen – älä ota lainaa, jos sen lyhentäminen tulee tuottamaan taloudellisia ongelmia!

 

Miten saan kilpailutettuja lainatarjouksia sähköpostiini?

Helposti ja nopeasti – täytä vain Zmartan ilmainen nettihakemus tästä ja saat hetken päästä monta pankin lainatarjousta vertailtavaksi.

Voit katsoa tarjouksia rauhassa ajan kanssa ja ne pysyvät sähköpostilaatikossa vielä viikon tai kahdenkin päästä – vertaa lainat siis rauhassa ajan kanssa.

Zmartan lainatarjouksien pyytäminen vaatii vain lainanhakulomakkeen täyttämistä, jossa tarvitset kaveriksi nettipankkitunnuksia.

Koko hakemuksen voi jättää vaikka pelkästään älypuhelimella helposti: Tarvitset vain noin 5 minuuttia aikaa!

Hakeminen ei maksa mitään ja se ei sido mihinkään, voit siis hylätä kaikki tarjoukset, jotka eivät ole sinulle sopivia. Hakemuksessa kysytään mm. kuinka paljon haluat lainaa ja millaisella maksuajalla, haetko lainan yhteishakijan kanssa vai yksin, lainan käyttökohdetta sekä tietoja koskien omaa talouttanne.

 

Lainalaskuri kertoo millaisella korolla saat lainaa

Lainan korkoon vaikuttaa se, mistä pankista tämä päättää lainan ottaa.

Tarjouksissa on eroja ja ne määrittyvät yksilöllisesti hakijan talouden ja ennen kaikkea tulojen mukaan, Zmarta ei pysty itse vaikuttamaan lainan korkoon. Zmartan lainalaskurista näet korot suhteellisen tarkasti ja viimeiset lukemat ovat aina tarjouksien ohessa.

Esimerkkilaina: 

Lainasumman ollessa 60 000 euroa 6 vuoden lyhentämisajalla, on kuukausierä 966 euroa. Tällöin luoton kokonaiskulut on 69 573€, nimelliskorko 5 % ja todellinen vuosikorko 5,12 % (sisältää myös 0 € laskutuslisän sekä 0 € avausveloituksen).

Huomaa, että tämä on vain Zmartan kotisivuilta poimittu esimerkki ja todellisessa vuosikorossa saattaa olla eroja suuntaan tai toiseen (hakijakohtainen korko).

Zmarta järjestää kaikille hakijoille mahdollisimman sopivan lainan - tee siis hakemus nyt ja katso minkämoisia tarjouksia saat!

 

Mihin käyttötarkoitukseen Zmarta -lainaa sopii hakea?

Herkullisena ominaisuutena Zmarta-lainoissa on, että käyttötarkoituksella ei ole mitään merkitystä ja päätät sen ihan itse! Käyttötarkoitus ei vaikuta millään lailla lainatarjouksien saantiin tai lainapäätökseen.

 

Saanko todella henkilökohtaista lainaneuvontaa Zmartalta ilmaiseksi?

Kyllä vain, Zmartalla on käytössään lainaneuvojia, johon sinä voit kuluttaja ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua laina-asioissa. Lainaneuvoja neuvoo parhaansa mukaan kaikissa yksityiskohdissa ja ongelmissa tietenkin vielä täysin veloituksetta.

Jos olet vähänkään epävarma, niin hyödynnä ihmeessä tämä mahdollisuus: Zmartan lainaneuvojilla on paras mahdollinen yleiskäsitys pankeista ja kaikista lainantarjoajista!

 

Keitä ovat nämä yhteistyökumppanit, joilta lainatarjoukset tulevat?

Zmartalla on lukuisia eri yhteistyökumppaneita, jotka ovat pääosin pankkeja ja muita rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Tuttuja ja turvallisia yhteistyökumppaneita ovat mm. Norwegian lentoyhtiön omistuksessa oleva Bank Norwegian sekä nopea uudenpuoleinen (Suomessa) lainapalvelu Avida Finans, josta voi saada lainapäätöksen muutamssa minuutissa.

Muita nimiä ovat Nordax, Halino, Bigbank, Credento, Resurs Bank ja tässä on vain muutama. Yhteistyökumppaneiden määrä on noussut vuosi vuodelta jatkuvasti, joten vaihtoehdot ja mahdollisuudet eivät ainakaan ole vähenemässä!

 

Saanko aina halvimman lainan Zmartalta?

Tietenkään emme voi antaa mitään takeita, että laina olisi kaikista halvin Suomessa myönnettävissä oleva laina, mutta kun puhutaan lainoista, joita voi hakea netistä ilman vakuuksia ja takaajia:

Niin kyllä, tässä tapauksessa Zmarta on varmasti ainakin halvimmista päästä.

Lainatarjoukset tulevat monelta eri pankilta ja sen takia joka lainasummalle löytyy edullinen vaihtoehto.

 

Kenen omistuksessa Zmarta on ja onko se turvallinen?

Zmartan omistaa vakavarainen ja vanha iso Pohjoismaisilla lainamarkkinoilla: Freedom Finance. Suomessa taustalla toimiva yritys on 2207313-9 Y-Tunnuksella rekisteröity Zmarta / Freedom Rahoitus Oy.

Kokemukset lainanvälityksestä ovat pitkät ja niitä on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajalta, joten kyseessä on hyvin turvallinen ja luotettava välittäjä.

Konserni toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. Turvallisuuspuoli ja ennen kaikkea tietoturvallisuus on turvattu pankkienkin käyttämällä SSL-suojauksella ja kaikki tieto pysyy turvassa ulkopuolisilta nuuskijoilta.

 

Zmarta kokemuksia & yhteenveto

Zmarta on yleisesti todella hyvä lainanvälittäjä ja helppoudellaan sekä selkeydellään se pesee monet kilpailijansa mennen tullen.

Siitä on erinomaisia kokemuksia ja kun tarkastellaan palvelua käyttäneiden kommentteja ja arvosanojen keskiarvoa, huomaa helposti palvelun olevan erinomaisen hyvä! Kaikki on selkeää ja hakeminen tapahtuu hyvin yksinkertaisesti ilman papereiden täyttämistä netissä.

Zmartan arvostelut ja käyttäjien kokemuksia Trustpilotin kautta

Lainatarjouksia voi pyytää kuka vaan maksutta ja niihin ei ole pakko sitoutumispakkoa, joten kuluttaja voi tarkistaa pelkästään lainan korkotason tai ottaa tarjouksen valmiiksi odottamaan sähköpostiin.

Myös asiakaspalvelusta saa asianmukaista palvelua ja lainaneuvoja on ilmaiseksi kaikkien käytettävissä ja sitä kannattaa kyllä hyödyntää, jos vähänkään tarvetta on.

Zmarta – asiakaspalvelu ja yhteystiedot

 • Verkko-osoite: https://www.zmarta.fi
 • Sähköposti: info@zmarta.fi
 • Asiakaspalvelun puhelinnumero: (09)-4241-4444
 • Tiedot yrityksestä: Zmarta / Freedom Rahoitus Oy (Y-Tunnus: 2207313-9)
 • Osoite: Kaivokatu 8, 00100 Helsinki

 

Julkaistu | Päivitetty: 02.10.2019

Kirjoittaja: Heini Alavaara

 

Millaiset kokemukset sinulla on Zmartasta?

Mitä mieltä sinä olet Zmartasta? Saitko sopivan lainatarjouksen, oliko palvelu helppokäyttöinen? Mitä mieltä olet yleisesti tästä lainanvälittäjästä, onko kokemukset positiivisia vai negativiisia?

Haluaisimme kuulla käyttäjäkokemuksia Zmartasta ja olisi hienoa, jos sinulla olisi kaksi minuuttia aikaa raapustaa omat mietteet tästä lainanvälittäjästä.

Voit myös jättää pelkän tähtiarvosanan kirjoittamisen sijasta, mikäli sinulla ei ole mitään sanottavaa välittäjästä.

Rahakorneri.com