Lainaa 15000 euroa – Edullisin tyrkyllä, yhdellä klikillä.

Oletko etsimässä 15000 euron lainaa, haluaisit päästä vähällä vaivalla ja nyt puhutaan muutamassa klikkauksesta?

Rahakorneri teki siitä teille mahdollista ja mitään se ei maksa, paitsi, teidän lopullisen päätöksen.

Kaikki kulutusluotot saa ilman vakuuksia ja takaajia, joten sen kantilta ei pidä kantaa huolta. Sen sijaan talouden oletetaan olevan kunnossa.

Parasta on, että voit saada 15000 euron lainan pitkällä maksuajalla alkaen vain 4,5 % todellisella vuosikorolla.

Valikoimasta löydät vain parhaat ja suosituimmat. Myös oma pankki voi olla vaihtoehto, jos paperityöt tai vakuudet eivät haittaa. Oman pankin kautta saattaa myös päästä ”suhteellisen” helpolla, mutta mikään ei voita tämän saralla alapuolelta löytyviä palveluita:

Vinkin poikasena: Ota mukaan joku (tai useampiakin) ns. ”lainankilpailutuspalvelu”, sillä niiden hyvillä suhteilla lukuisiin oikeisiin pankkeihin, saatte kilpailuttetuja pankkilainatarjouksia, ihan sinne 15000 euroon asti ja ylikin!

Katso edullisimmat 15000 euron lainat vertailusta:

Jokaista välittäjää ei ole mainittu, koska huomioimme erityisesti helppoutta ja vain parhaat on listattuna (halvimmat toisin sanoen).

Mobiililaiteselaajille tiedoksi: Saatte enemmän infoa palveluista kääntämällä laitteenne vaakatasoon. Valitse sopiva luottopalvelu tai useampi ja jatka sen lisätietoihin simppelisti klikkaamalla logoa tai ”Lisätietoihin” -linkkiä.

Lainapalvelu Ikäraja Lainamäärät Korko alk. Laina-aika
Lendolta saat halvinta 15000 euron lainaa kilpailutettuna. 20 v.
Lisätietoihin
500 – 50.000 €
4,50 % 1-15 vuotta
Bank Norwegian lainaa heti 8,99 % vuosikorolla 15000e netistä. 23 v.
Lisätietoihin
1000 – 50.000€
8,99 % 1-15 vuotta
Rahalaitokselta saat aidon 15000e pankkilainan tai joustoluoton ilman takaajaa. 20 v.
Lisätietoihin
500 – 50.000 €
4,50 % 1-15 vuotta
Komplett Bank joustoluotto on uusi ja halpa 15000e pankkilaina. 23 v.
Lisätietoihin
1000-50.000 €
4,90 % 1-15 vuotta
Freedom Rahoitus on tunnettu edullisuudestaan ja sillä on jopa yli 20 pankkia kumppaninaan. 20 v.
Lisätietoihin
500 – 50.000 €
4,19 % 1-15 vuotta
Zmarta lähestyy aina pankkeja, jonka jälkeen saatte 15000 euron luottotarjouksia. 20 v.
Lisätietoihin
500 – 50.000 €
4,19 % 1-15 vuotta
Hyvin helppo keino löytää se ns paras 15000 euron kulutusluotto, yksi klikkaus ja se on siinä. 20 v.
Lisätietoihin
500-50.000 €
4,50 % 1-15 vuotta
”Vain 7 vaihtoehtoa”, mutta silti pääsy helposti yli 50 palvelun/pankin lainatarjontaan!

Vieläkö lainaamisesta voisi enää tehdä helpompaa ja halvempaa? Sillä halvin korko ilmoitetaan sinulle lopulta antamienne taloustietojen mukaan.

 

Mikä on nopein mahdollinen aika, jolloin laina voi näkyä tilillä?

15000 euron lainaa ei voi saada heti tilille (puhutaan siis 15 minuutissa tai muutamista tunneista), koska kyseessä on suurempi lainasumma.

Sen sijaan kulutusluoton voi kuitenkin saada jopa vuorokauden sisällä, jos kaikki dokumentit esitetään esim. heti aamusta ja palvelussa ei ole ruuhkaa. Tässä tapaauksessa voit saada kulutusluoton jopa alle ~5 tunnissa tilille.

Myös pankkiyhteyksillä on vaikutus siirtonopeuteen, yleisimmät pankit kuten S-Pankki ja Nordea ovat keskimäärin nopeampia, sillä niitä käytetään enemmän. Keskimäärin 15000 euron kulutusluoton maksuaika on 1 – 3 pankkipäivää.

 

Toteuta unelmat, korjaa auto tai päivitä kodinkonekalusto uuteen uskoon!

Laina ei ole mikään tabu ja kaikki ottavat rahoitusta jossain vaiheessa elämää – muodossa tai toisessa, myös kaverilta lainaaminen menee tähän kategoriaan.

Ennen netistä lainaaminen erityisesti nosti ihmisten ihon pinnan kananlihalle, mutta nyt kun toiminta on muuttunut yhä ”pankkilainakeskeisemmäksi”, aletaan asiaa pikku hiljaa hyväksymään eri tavalla.

Lainamalli on muuttumassa ja netissä niin laina- kuin informaatio- sekä ”tuote- kuin tuote” -menekit kokonaisuudessaan ovat kaikki kasvavassa trendissä!

Ota elämästä kaikki irti 15000 euron pankkilainalla helposti.

Osa pitkittää lainan ottamista vuositolkulla ja välillä tämä onkin järkevää. Lainasta maksat kuitenkin korkoa. Kituuttaminen tai oleellisuuksista luopuminen, (kuten esim. lapsiperheen auto, terveyden huolto/hoito tai kodinkoneet) eivät kuitenkaan ole tämän väärti.

Toinen asia mikä on myös hyvin selvää, että jos päätät ottaa 15000 euron lainan pankista tai mistä hyvänsä, niin maksuajoissa on huomattavia eroja ja palvelut joustavat myös eri tavalla.

Voitte siis maksaa lainan nopeassakin ajassa pois ilman lisäkuluja sekä mahdollisesti maksuvapaita on myös tarjolla. Myös pitkän maksuajan pankkilainoja on tarjolla, korkeintaan 15 vuodeksi!

Halvin vaihtoehto selviää vain kilpailuttamalla!

Koska etsivät sitä halvinta tarjousta, niin tämä selviää, kun teet kilpailutuksen mahdollisimman perusteellisesti. Erityisesti Freedom Rahoitus on tarjonnut kuluvan vuoden aikana hyvin kohtuullisen koron luottoja, mutta niin ovat myös kaikki muutkin yläpuolella olevassa taulukossa mainitut.

Uudempaa kalustoa on tullut meille myös Norjan puolelta ja erityisesti Bank Norwegian vetää kovasti sen halvan hinnan takia. Taustalla on myös ainutlaatuinen hakuprosessi, joita muut palvelut eivät pysty – tai osaa hyödyntää.

Kilpailuttamalla pääset kuitenkin kiinni parhaaseen lainaan – se on varmaa se!

 

Julkaistu | Päivitetty: 30.10.2017

Pieni lisähuomio: tarkista päivitetyt hinnat aina valitsemanne palvelun kotisivulta. Kaikki ilmoitetut korot ovat suuntaa-antava ja arvioita. Jokainen hakija saa aina oman koron henkilökohtaisesti.

Rahakorneri.com