Luotto.org – Helppo luotto netistä 100% varmuudella

Luotto.org on varma ja vakuuttava kotimainen palvelu, joka hoitaa lainat joka talouteen yhden hakemuksen lähettämisellä. Sen tehtävänä on kilpailuttaa lainat yhdessä sen lainakumppaneiden kanssa ja homma hoituu salamannopeasti.

Luotto.org lainaa netistä joustavasti ja sinun tarpeen mukaanTäytä yksi 4-vaiheinen hakemus ja sinulla on vertailtavana joustavia lainatarjouksia aina yhdestä kappaleesta sinne 25 asti. Palvelussa onnistuu mm:

 • Lainojen kilpailutus
 • Yhdistelylainat ja luottojen keskittäminen
 • Auton rahoittaminen eli autolaina ilman vakuuksia

Sekä paljon muuta samassa paketissa!

Tarjouksia kilpailutetaan aina alkaen 2000 eurosta 60000 euroon saakka ja samalla yksittäisiltä palveluilta voit löytää pienempääkin lainaa eli kyseessä on erittäin monipuolinen lainanvälittäjä.


Luotto.org esittely:

 • Ikäraja: 20 vuotta*
 • Lainatarjonta: 100 – 60.000 euroa
 • Maksuaika: 1 pv – 15 vuotta
 • Kilpailuttaa 25-30 pankkia yhdellä hakemuksella
 • Toimii täysin ilmaiseksi netissä
 • Tarjolla joustavaa lainaa, kulutusluottoa ja pankkkilainaa
 • Kaikki luotot toimitetaan aina ilman vakuuksia ja takaajia
 • Todella suosittu palvelu lainojen yhdistelyyn tai keskittämiseen

*Tarjoaa vaihtoehtoisesti myös nuoremmille mahdollisuuden lainaan, mutta ilman kilpailutusta!

Kun luotto kiinnostaa, se kannattaa kilpailuttaa ja mikä sen parempi siihen kuin Luotto -palvelu!

Pääset suoraan täyteen lainahakemukseen tästä >>

Kuka voi saada täyden latauksen lainatarjouksia?

Jos kaavailet, että voit saada 25 kappaletta lainatarjouksia, joka on tämän hetken maksimi, niin talouden pitää olla kunnossa. Tulojen pitää ylittää kulut ja pankkien täytyy olla kiinnostuneita sinusta, sillä lopulta he tekevät päätökset sekä sopimukset yhdessä hakijan kanssa.

Tarvitset myös:

 • Puhtaat luottotiedot
 • Vähintään 20 vuotta ikää
 • Osoitteen Suomessa (yhtäjaksoinen 2-3 v. asuminen)
 • Suomen kansalaisuuden, pankkitilin sekä jonkin sähköisen tunnistautumistavan*

*Laissa hyväksyttyjä sähköisiä tunnistautumistapoja ovat pankkitunnukset ja mobiilivarmenne.

Onko Luotto.org turvallinen ja luotettava?

Kaiken sen perusteella, mitä vuosien varrella on tullut vastaan, niin kyllä ehdottomasti. Kannattaa muistaa, että kyseessä on lainoja kilpailuttava verkkosivu, eikä itse yksityispankki tai lainapalvelu. Jo pelkästään tässä on iso ero, mitä tulee turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Joka tosin sekin on Luotto.org -palvelussa kunnossa.

Suurin osa kuitenkin haluaa, että itse lainatut rahat tulevat turvalliselta taholta, eikä mitään metkuja tule matkalla vastaan. Joskus puhuttiin piilokuluista, mutta nykyään yksikään sellaisia tarjoava firma ei pötki muualle, kuin pitkälle alamäkeen ja lopulta konkurssiin.

Ihmiset ovat entistä tarkempia nykyään, joka on puhtaasti positiivinen asia, esim joustoluotto ilman pankki -nimeä takana ei enää pure ihmisiin, vaan se saattaa nostaa osalla jopa karvat pystyyn, mutta tämä on kuitenkin hivenen liioittelua.

Luotto.org kokemuksia

Ei mitään järjettömän uutta, mutta simppeli ja nopea toiminta näkyy heti. Mitään kuorrutuksia ei ole, vaan asiaan on menty suoraan ja kaikki on esitelty asiallisesti. Myös nopea suoraan asiaan menevä hakuprosessi on jokaiselle selvää kauraa. Kyseessä on kilpailuttaja, joka tekee asiat juuri, kuten kuuluu ja mitä etsitkin, oli se sitten lainaa pankista – ja samalla verkosta, todennäköisesti luottokelpoisena sen löydät korolla, joka vastaa nykyistä korkokattolakiasetelmaa. Laina-asetelma on erittäin runsas – ja mikä parasta kasvava, tässä pientä esimakua esittelyineen ja vielä tarkempaa tietoa löytyy palvelun pankki-osiosta:

Luotto.org palvelusta saat lainaa niin pankista kuin perus lainapalveluiltakin

Pahoittelut mikropränttisestä kuvankaappauksesta, mutta linkkipolkua pitkin näet huomattavasti enemmän ja paljon.

Yhteystiedot

Luotto.org palvelee nopeiten suoraan sähköpostilla asiakaspalvelu@luotto.org -kautta tai kilpailuttajille on myös oma Live-Chat ikkuna, josta saa kysymyksiin nopeat vastaukset. Jos taas olet jo päätynyt jonkun palvelun lainaan ja allekirjoittanut sopimuksen, kannattaa jatkokysymykset laittaa suoraan kyseiselle lainapalvelulle tai pankille, mistä lainaa sitten haitkin.

Rahakorneri.com