Autolainat: Kilpailuta edullinen autolainan korko (2024)

Autolaina etsinnässä? Tai haluaisitteko, että joku palvelu/pankki kilpailuttaa autolainan puolestanne? Tämä on meidän suositus, sillä halvin autolaina löytyy aina poikkeuksetta kilpailuttamalla ja autorahoituksen kanssa on täysin sama homma.

Me haluamme tehdä tästä teille helppoa ja palvelun käyttäminen on täysin ilmaista. Uusi tai käytetty auto ilman käsirahaa siis odottaa jo! Tutustukaa kuitenkin ensin rauhassa tarjontaan ja pyytäkää oma tarjouksenne mielellään useammasta paikasta.

Edullisin autolaina on vain yhden tarjouspyynnön päässä, me esittelemme teille vuoden parhaat paikat siihen.

Yli 30 000 suomalaista on löytänyt autolainan tai moottoripyörärahoituksen meidän kumppaneilta – löydä sinäkin!


Paras lainatarjous autolainaan 2024

Mistä paras tarjous autolainalle? Tähän ette saa vastausta ilman kilpailuttamista, mutta onneksi se on Kun etsit edullisinta ja parasta autolaina tarjousta, voit päätyä siihen vain, kun kohdistat voimavarat kilpailutuksen puoleen. Kilpailuttaminen on voittajan liike, eikä se vaadi keneltäkään mitään.todella helppoa. Voit saada yhdellä hakemuksella monta autolainatarjousta ilman vakuuksia ja takaajia sekä käsirahaa.

Paras autolainatarjous löytyy vain, kun tartut suoraan parhaimpiin. Teimme jo osamme eli teidän ei tarvitse kääntää jokaista kiveä tai oikeastaan muutaman sellaisen kääntäminen jo riittää.

Autolainan kilpailutus ilman käsirahaa

Rahalaitos on monipuolinen palvelu, joka tekee timanttia kovempaa työtä pankkien kanssa kilpailuttaen Rahalaitos kilpailuttaa autolainat tehokkaammin kuin kukaan muuautolainoja alkaen 500 eurosta jopa 70.000 euroon asti. Joka mallin menopeliä on siis saatavilla ja tässä palvelussa erityisen hyvänä ominaisuutena on se, että pallo heitetään pankille.

Lähetät yhden lainahakemuksen ja tämän jälkeen alkaa tapahtua. Hakemus siirtyy yli 24:lle pankille, jotka kilpailuttavat sinulle autolainan. Paras tarjous voittakoon, jonka te voitte poimia vapaasti joukosta. Ikäraja on vain 20 vuotta.

Tutustu Rahalaitoksen palveluun >>


Bank Norwegian tarjoaa lainaa autoon pankista

Bank Norwegian on kiven kova vaihtoehto ja sieltä on helppo saada autolainatarjous suoraan pankista. Kelpaako edullinen autolaina? No ainakin pitäisi kelvata ja sellaisen saat tältä norjalaiselta teknologian ihmeeltä ilman autolainalaskuriaProsessi on todella edistyksellinen, sillä saat vastauksen ja tarjouksen heti. Saat tietää siis siinä samassa koron ja myönnettiinkö laina sinulle yleensäkään vai tuliko hylkäys.

Lainoja pankki myöntää ilman vakuuksia ja takaajia 1000 – 60.000 euroa ja maksuaikaa on 1-15 vuotta. Ikäraja on 23 vuotta, puhtaat luottotiedot, tukeva talous, osoite Suomessa ja pankkitunnukset vaaditaan myös tähän keskimäärin edulliseen autolainaan. Lyhennys tapahtuu aina osamaksulla.

Tutustu Norwegian Pankin palveluun >>


Zmarta etsii kustannusystävällisen autolainan heti

Zmarta on yksi välittäfirmoista, joista suomalaiset ovat suosineet jo vuosien ajan eniten. Se kuuluu sinne top kolmoseen ja ei ihme, sillä onhan se vähintään paikkansa ansainnut.

Zmarta on paljon parempi kuin pankin autolaina ja se voittaa monet liikkeiden rahoituksetkin ja a1 autorahoitus nyt on pesty jo kättelyssä pois. Zmarta kilpailuttaa autolainan yli 25 pankilta, joten se on fiksu paikka lähestyäAutolainan kilpailuttaminen tältä kokeneelta palvelulta käy helposti ja nopeasti. Korko alkaa vain 4,4 %:sta eli autolaina voi olla halpa verrattuna moneen muuhun. Tässä on kuitenkin monta tekijää vaikuttamassa taustalla eli parempi pyytää tarjous (tai tarjouksia) ensin.

 • Lainasummat ovat 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuaikaa on 1 – 15 vuotta
 • Markkinoiden yksi pienimmistä koroista
 • Suuret mahdollisuudet edullisimpaan autolainaan
 • Autorahoitus suurella sielulla ja pienellä korolla

Ikäraja on 20 vuotta ja tarvitset säännölliset tulot (pienetkin riittää) sekä maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla julkisessa tiedossa.

Tutustu Zmartan palveluun >>


Lendo on järeä kilpailutuskone

Lendo on lopettanut toimintansa 2024 Suomessa. Se oli ennen myös top kolmosessa ja sitä oli vaikea sijoittaa tarkalle sijoitukselle, joka tapauksessa se on Autolaina pankista vai autoliikkeestä, tähän on helppo vastata ja tarjous kannnattaa ilman muuta pyöräyttää laskurin kautta Lendolta, joka on vertailun kärkisakkiaparhaimmistoa. Ja suuret mahdollisuudet ovat, että paras autolaina osamaksulla ja ilman käsirahaa löytyy sieltä.

Kaikki Lendonkin autolainat ovat vakuudettomia, siinä missä toki myös muutkin kulutusluotot, joita palvelulla on jokaisen tarpeita varten.

 • Palvelussa on ikärajana 20 vuotta
 • Saat autolainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Autolainatarjous heti tai jopa useampi sellainen
 • Lainasummat 500 – 50.000 euroa
 • Lainoissa on maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Kun lähetät autolainahakemuksen Lendolle, alkaa tapahtumaan heti. Jos tarvitset autolainaa nopeasti, se voi onnistua hyvin palvelun kautta. Kilpailutus usein kuitenkin ottaa aikansa ja aikaa kannattaa varata vertailuun; haluathan halvimman mahdollisen autorahoituksen.

Tutustu Lendon palveluun >>


Instabank -lainalla saat halpaa autorahoitusta

Instabank -lainalla saat kohtuullisen koron autolainan osamaksulla sekä joustavalla pitkällä maksuajalla. ”Mistä edullisin autolaina heti?”, kysytään torilla usein ja nyt vastaukseksi voi antaa tämän Hae vaikka 5000 tai 10000 euron autolaina tarjous, se peittoa monet kuten esim Santander jää kevyesti kakkoseksipankin sen koron alkaessa vain 7,99%:sta.

 • Palvelussa on ikäraja 23 vuotta
 • Autolainat ja moottoripyöräluotot 500 – 50.000 euron väliltä
 • Maksuajan saat valita Joustavan tai 3-15 v. väliltä
 • Mukana on myös lainaturva tarvittaessa (lisämaksullinen ominaisuus)

Päätöksen pankki antaa nopeasti ja rahat toimitetaan usein 1-2 vuorokaudessa, joka on tyypillisen nopean pankkilainan keskimääräinen rahansiirtoaika. Kun hakemus on paketissa ja lähetetty, annetaan autolainapäätös välittömästi, joten voit saada autolainaa heti tilille pankilta.

Tutustu Instabankin palveluun >>


Entä mistä moottoripyörälaina? Tai vene- tai mönkijälaina?

Jos tarvitset lainaa moottoripyörän ostoon tai venelainaa, niin toimit täysin samalla periaatteella. Teoriassahan yhtäkään palveluista ei kiinnosta, mihin upotatte lainatut rahat, vaan tärkeintä on, että Voit saada netistä kilpailutettua ihan samalla tavalla moottoripyörälainan tai vaikka venelainan, eikä mönkijä- tai laina asuntovaunuun tai peräkärryynkään ole mahdotonta. Kaikki niin sanotusti toimii.laina on myönnetty henkilölle, joka pystyy hoitamaan velanmaksun kunnialla.

Eli etsit mitä vain kulkuneuvolainaa, niin sellainen sinulle kyllä kilpailutetaan. Moottoripyörälainoja myönnetään kevään korvilla itse asiassa kohtuullisen paljon, siinä missä venelaina taas on hyvin harvinainen Suomessa. Norjassa sellainen menee kuin kuumille kiville, varsinkin Komplett Bank (toimii myös Suomessa ja kovan luokan pankki!) on myöntänyt keskisuuria venelainoja melko paljonkin.

Mönkijälaina on taas harvinaisempi, tiedämme joitain tapauksia, mutta sinä, joka etsit lainaa mönkijän ostoon, niin toimi yläpuolella annetuin ohjein. Myös laina mopoautoon onnistuu, joka on tosin sekin harvinaisempi.

Mistä saan edullisinta autolainaa?

Tai haluaisitteko kenties ”käänteisen autolainan”, jos tälläistä nimitystä nyt sallia käyttää. Eli toisin sanoen teillä on jo auto, mutta haluatte hakea lainaa sitä vastaan auton toimiessa vakuutena.

Tämäkin on mahdollista, mutta meidän listaamat palvelut eivät tarjoa vastaavaa järjestelyä, mutta siihen on olemassa ovat väylänsä. Sama pätee, jos haette lainaa venettä tai palkkaa vastaan (tai mitä tahansa omaisuutta vastaan yleensäkin): eli GPS kohti pankkia ja hoitamaan homma kuntoon pankin konttorissa.

Onnistuuko autolaina tai rahoitus ilman luottotietoja tai vakuuksia?

Et voi saada autolainaa, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Tämä sulkee automaattisesti kaikki palvelut pois kuvioista, mutta autolaina pankista voi erittäin pienellä mahdollisuudella irrota runsaita vakuuksia ja selvästi parantunutta talouskuviota vastaan. Tämä tarvitsee kuitenkin todistaa ja tarkalla kädellä vielä; sanoisimme, että mahdollisuudet saada autolaina maksuhäiriöiselle ovat heikot tai olemattomat.

Mitä taas tulee vakuuksiin, niin niitä ei tarvita ollenkaan, ellet sitten hae pankista autolainaa esim. käänteisen asuntolainan kautta tai jonkun muun vakuudellisen luoton kautta. Kaikki meillä esitellyt firmat, palvelut, pankit ja välittäjät myöntävät lainaa auton ostoon ilman vakuuksia ja takaajia.

Autolainalaskuri kertoo vain osan totuudesta

Autolainalaskuri ei kerro lainan lopullista korkoa, mutta se antaa sille kuitenkin arvion. Tämä arvio on kuitenkin lähes kaikilla milteinpä sama, joten oikeat numerot saat pöytään, kun pyydät autolainatarjouksen. Siinä/niissä näkyy autolainan todellinen vuosikorko ja kokonaiskulut läpinäkyvästi, selkeästi ja ilman mitään piilokuluja.

autolainalaskuri danske bank, op, nordea, a1, aktia, s-pankki tai mikä vaan ei anna loppulukemia. Tämä fakta ei muutu ja edes Excel ei auta kertomaan viimeisiä numeroita, sillä ne antavat pankki ja se on sähköisenä/paperisena muotona.

Tämä sillä edellytyksellä, että suosit meidän hyväksynnän saaneita pankkeja ja autolainantarjoajia.

Autorahoituslaskuri tai laskin on täsmälleen samalle asia, eikä sekään tee muuta kuin lähettää numerot ruudulle tai sähköpostiin tms. Lopullinen luku löytyy sopimuspapereissa.

Autolaina vertailu: Korko alas ja satasien säästö helposti

Kun autolainavertailu on tehty oikeaoppisesti, et voi olla säästämättä rahaa. Se on itse asiassa mahdotonta ja kalleimman lainan sekä edullisimman välinen ero voi olla järjettömän suuri. Kuukausimaksuissa voi olla jopa satasien eroja.

Tästä syystä sekä vertailu, että myös kilpailuttaminen molemmat kannattavat, sillä ne ovat tehokkain yhtälö edulliseen autolainaan. Samalla näissä yhdistyy vakuudettomus ja se etu, että et tarvitse asuntoa tai itse autoa takaamaan autolainaa.

Kun vertaat huolella, niin säästät ja takaamme tyytyväisyytesi! Jos mikään edellä mainituista ei vielä tärpännyt, niin Freedom Rahoitus on vielä yksi suosittelemamme vaihtoehto muiden joukkoon, joka kannattaa tarkastaa läpi.

Autolaina kokemuksia lyhyesti

Autolainoista on paljon kokemuksia niin hyvässä kuin pahassa. Palveluita on paljon, jopa yli 100 kappaletta sekä lisäksi pankit ja liikkeet tarjoavat eri sortin autorahoituksia. Kuluttajalla on siis sikäli melkoinen työ lähteä etsimään oikeasti edullista autolainaa, jossa ei ole piilokuluja.

Voit hakea autolainaa liikkeestä tai pankista auto vakuutena, mutta me suosittelemme suosimaan verkkoa, helppoutta ja vakuudettomuutta. Sillä miksi vaihtaa mitään, jos parhaan voi saada ilman vaivaa? Kokemukset kaikista palveluista ovat hyvät ja luoton saaminen on kohtuullisen helppoa. Pelkästään tuloilla ja puhtailla luottotiedoilla pääsee jo pitkälle.

Muut lähteet ovat suoraan itse autolainojen välittäjiltä tai pankeilta, jotka niitä tarjoavat.

Jos muut autolainapalvelut eivät kolahtaneet tai pohdit vielä, niin tässä on vielä yksi vaihtoehto, josta voit saada halvan tarjouksen vakuudettomalle max. 60.000 euron lainalle.

Autoluotto muuten ilmoittaa, että voit saada rahat heti tilille jopa samana päivänä, joten jos tarvitset nopeaa autolainaa heti, saattaa se olla hyvä vaihtoehto muiden joukossa.

Rahakorneri.com