Rahoitu – Lue kokemuksia ja lainaa jopa 60.000€

Kiinnostaako sinua saada lainaa parhaalla korolla? Luultavasti ja kaiken järjen mukaan Rahoitu jo tänään ja tee elämästäsi todella helppoatietenkin! Rahoitu on oikea paikka sitä varten ja siitä on mainiot kokemukset erityisesti tältä vuodelta. Erityisen hyvän siitä tekee sen alkaen 4% korko (pienin laina korko markkinoilla) ja kompakti, helppo käytettävyys sekä lujat yhteistyökuviot vahvojen kotimaisten pankkien kanssa.

Siirry lainahakemukseen tästä >>

Millainen Rahoitu -palvelu on?

Rahoitu on välityspalvelu, joka tekee lainaamisesta naurettavan helppoa ja mikä tahansa kulutusluotto on ulottuvillasi 2000 – 60.000€ väliltä 1-15 vuoden maksuajalla. Palvelu on täysin ilmainen, joka tekee siitä vielä paremman.

Voit pyytää tarjouksen ja vastaanottaa useita sellaisia nähden kaikki tiedot koskien lainaa. Tämän jälkeen voit ottaa tarjouksen vastaan tai puolestaan jättää sen ottamatta. Valinta on Teidän. Mitään maksuja ei tule ja kukaan ei jää pommittamaan sähköpostilla/tekstiviestillä, jos päätät jättää lainaamisen sikseen.

Rahoitu kokemuksia ja yleinen kuva palvelusta on mahtipontisen hyvä ja kaikki luotot aina autolainasta eläinluottoon onnistuvat sen tehokkaan pankkipiirin kautta

Kokemuksia Rahoitu palvelusta

Sula mahtavuus kuvaa varmaan palvelua parhaiten. Se on todella hyvä varsikin nyt, kun hintafiksaus on tehty eli korko on pienempi. Myös muutama muu syy tekee Rahoitu -palvelusta loistavan:

  • Sillä on yli 22 pankkia, jota kautta tarjoukset pyritään tekemään mahdollisimman edulliseksi
  • Yli 97% ottaa tarjouksen vastaan palvelusta, sillä harva pystyy tarjoamaan lainaa niin pienellä korolla
  • Et tarvitse edes 60.000 euron lainaan ollenkaan vakuuksia
  • Palvelu on 100% ilmainen ja tarjouksen pyytäminen on 2 minuutin prosessi

Kokemuksia palvelusta voi siis käytännössä ainoastaan kehua, sillä asiakastyytyväisyys ja yleinen viestintä/keskustelu palvelusta on erinomaisen hyvää kuultavaa. Voit lukea lisää Rahoitu palvelusta tästä ja tehdä omat johtopäätöset.

Turvallinen, luotettava ja suojattu palvelu

Petttymisen mahdollisuus on olematon! Palvelu on taatusti turvallinen ja luotettava ja yritystiedot löydät täältä. Se on McAfee -virustorjuntaohjelmasuojattu ja samalla lisäturvaa tuo tiukin mahdollinen TLS-suojaus eli olet todella hyvissä käsissä ja antamanne tiedot eivät koskaan joudu vääriin käsiin.

Yhtiö on suhteellisen tuore, mutta yhtä vakaa kuin monet muut sen kumppanit, kuten esimerkiksi Rahalaitos.

Korkoesimerkki ja yleistä tietoa Rahoitu -palvelun koroista

Korko vaihtelee paljon, sillä valinnan varaa on runsaasti. Se alkaa kuitenkin noin 4 prosentista ja voi kivuta aina sinne 50 prosenttiin asti. Tämä kaikki riippuu pääosin hakijan maksukyvystä.

Piilokuluja ei ole ja saat aina tarkan riskiin perustavan oman tarjouksen tai useampia sellaisia pankeilta, jotka ovat yhteistyössä palvelun kanssa. Voit saada teoriassa jopa 22 tarjousta, mutta yleensä niiden määrä rajoittuu noin 10.  Kaikki valinnat ovat parhaita ja hinnat niin edullisia kuin vain olla ja voi.

Käyttötarkoitus vapaa 100-prosenttisesti

Lainaa voit kaikkeen maan, kuun, Pluton ja imperiumin väliltä, usein palvelusta haetaan lainaa esimerkiksi auton ostoon osamaksulla tai sen käsirahoittamiseen, mutta prosentuaalinen osuus on jotain 5% luokkaa. Myös yhdistelmäjärjestelyt ja lomarahoitukset eivät ole harvinaisia, eivätkä myöskään remonttilainat.

Lainalaskuri on päivän pelastaja työkalu numero yksi

Rahoitu lainalaskuri (katso palvelun omilta kotisivuilta) on heti ensimmäinen steppi, kun lähdette hakemaan lainaa. Siinä valitsette puhtaasti pelkästään ensin summan ja sitten laina-ajan, jonka jälkeen jatkohakemus on 2-3 minuutissa valmis. Myös puhelimella!


Laskuri antaa ensin pohjakoron ja lopulta pankki ja Te itse päätätte, mikä on kaikista parhaiten natsaava luotto!

Rahakorneri.com