Vakuudettomat lainat – Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainat ovat arki päivää, mutta hintojen tarkastelu tulee niissäkin kysymykseen, niin kuin lainoissa yleisesti. Kuluttajan kannattaa muistaa tämä, ihan jokaisessa lainatyypissä. Lainamarkkinat ja nykyään Suomessa parhaiten esillä olevat lainapalvelut myöntävät kaikki lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, joten tämän suhteen asiaa ei tarvitse enää selventää. Samoin kaikki lainapalvelut, jotka esittelemme, ovat vakuudettomia. Osa pankeista vaatii vielä vakuuksia tai takaajia lainoihin, mutta artikkeli ei koske niitä, myös yrityslaina -puolella on yleisesti eri sävelet.

Lainapalvelu
Arvosana
Plussat
Summa + Korko
 

Ei koskaan nostokuluja
Uudistunut Ferratum Bank joustava laina!

1-4000€

-19,97%

Ylivoimaisesti vetovoimaisin
Parhaan koron pankkilaina

1000-60.000€

6,99%

Digitaalinen pankkilaina
Ei vakuuksia tai takaajia
Helppo & nopea

500-50.000€

7%-

Klassikko ja 100% varma laina
Tehokas lainojen keskitys & uusiksi järjestely

1000-60.000€

4,99%-

Lainan kilpailutus ja vertailu samassa
Etsii lainat sinulle jopa 30+ pankilta

100-60.000€

4%

Pelkästään oikeita pankkilainoja
5 minuutin luottopalvelu
Uusin markkinoilla!

2000-60.000€

4,5%-

Pyrkii aina edullisimpaan lainaan
Jälleenrahoitus hetkessä

500-70.000€

4%

Paras lainojen yhdistelyyn
Huippuunsa hiottu uutuus

1000-50.000€

4%

Pitkät maksuajat
Pieni kk-erä
Maksu 15 min

500-5000€

-19,95%

Lainaa ilman vakuuksia löydät seuraavien palveluiden kautta

Kolme vaihtoehtoa, mutta pääset käsiksi yli 37 lainapalveluun ja pankkiin. Yksinkertaista, helppoa ja halpaa vakuudetonta lainaa.

Rahalaitos on tuonut jo monen kuluttajan arkeen huomattavan helpotuksen jatkaen taivaltaan varsinkin nyt, kun monet ovat hoksanneet lainojen yhdistämisen – tai vielä parempaa, vanhan ylihintaisen lainan uudelleen kilpailuttamisen. Tämä tulee olemaan ehdottomasti 2020-luvun suurin trendi, sillä monet suomalaiset painivat tämän ongelman kanssa, eikä siitä ole vieläkään tiedotettu tarpeeksi mediassa.

Tiedot palvelusta:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainat: 500-70 000 euroa
 • Korko: 4-20 % (viitekorko)
 • Maksuaika: 1-15 vuotta

Suurin mahdollinen jopa 70000 euron kulutusluotto on sekin vakuudeton, mutta tämä kompensoidaan kuitenkin hakijan profiililla. Riittävät kuukausitulot tarvitaan, jonka kaikki vakuudettomat lainat vaativat.


Vakuudeton pankkilaina

Vakuudettomat lainat pankistaVieläkin suosituin Bank Norwegian tarjoaa vakuudettomat lainat sen verkkopankkihakujärjestelmän kautta nopeasti, suoraviivaisesti ja ilman mitään kuluttajan loputonta tenttausta. Sen lainahaemus siinä missä luottokorttinkin haku ovat molemmat puettu mahdollisimman yksinkertaiseen ja tehokkaaseen hakemukseen.

Tiedot palvelusta:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainat: 1000 – 60.000 euroa
 • Korko: 6,99 % –
 • Maksuaika: 1 – 15 vuotta

SortterLainaa ilman vakuuksia paras korko lisällä on uusimpia ja kuumimpia palveluita, joka on todella aloittanut lainojen välittämisen tosissaan tehokkaalla brändäyksellä ja sen huippuominaisuuksilla. Parhaan koron takuu, suomalaisuus, helppous mm. muutama näistä. Sillä on myös laaja kumppaniverkosto, jossa on mukana myös kivijalkapankkiosastopuolta.

Poikkeuksen välittäjäpalvelu tekee myös siinä, että kaikki vakuudettomat lainat tai niitä myöntävät palvelut eivät pääse mukaan, vaan palvelulla on tietynlainen seula vielä korkokaton jälkeenkin, vaikka katteet ovat laskeneet hurjasti keskimäärin lainoissa, jolle voi ehdottomasti nostaa hattua.

Tiedot palvelusta:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainat: 2000 – 50.000 euroa
 • Korko: 4 % –
 • Maksuaika: 1 – 15 vuotta

Sortter on muuten myös meidän valinta 2019 vuonna Bank Norwegianin lisäksi.


Mikä on vakuudeton laina?

Lainan vakuudettomuudella tarkoitetaan, että myönteisen päätöksen saaminen lainaan ei edellytä kuluttajalta mitään omaisuutta esitettäväksi lainahakemuksessa. Yleisesti ottaen pelkästään tulotiedot, täysi-ikäisyys ja puhtaat luottotiedot riittävät. Lainan takaus taas tarkoittaa, että laina vaatii toisen henkilön lainan takaajaksi. Voitte kuitenkin olla varmoja, että meidän yhteistyökumppaneiden lainat ovat vakuudettomia.

Lainan takaus

Tämän vaatiminen on harvinaista jopa pankeilla (paitsi asuntolainoissa), mutta monissa kulutusluotoissa esimerkiksi rinnakkaishakijan kanssa lainaamisella tarkoitetaan käytännössä samaa asiaa. Se ei ole mikään vaatimus, mutta yhteishakijan kanssa lainaaminen on esimerkiksi puolison kanssa välillä jopa edellytys, jos molemmilla on pienet tulot. ”Pankkilaina kannattaa hakea yhteisvastuullisesti, jos se on vain mahdollista ja hakijoille on ”yhteinen ja eheä sävel lainan hakemisessa ja vastuun kantamisessa”.” Yhteisvastuullisessa lainassa molemmat ovat sitoutuneet lyhentämään lainan takaisin eli vastuu jakautuu kahdelle henkilölle. Kyseessä ei ole kuitenkaan lainan takaus.

Ovatko vakuudettomat kulutusluotot ja lainat kalliimpia?

Tähänkin on ehkä syytä laittaa pieni tarkennus eli eivät missään nimessä. Korkokatto on ja pysyy lainoissa, tarvittiin vakuudet tai ei. Ja netistä lainaajan on nykyään kohtuullisen vaikea edes törmätä vakuudelliseen lainaan, sillä ne ovat kilpailun kasvun myötä loistaneet poissaolollaan jo yli puolivuosikymmentä myös kivijalkapankeilla. Tulot ja menot, niiden suhde, sekä muut taloustiedot ovat sitten sitäkin tarkemmassa syynissä, joka ”korvaa” lainan vakuudettoman.

Rahakorneri.com