Mistä lainaa helposti: Täältä saat helpoiten lainan 2024

Jos elät vieläkin siinä olettamuksessa, että lainan saaminen on vaikeaa tai jopa mahdotonta, niin näin ei suinkaan ole. Lainan saaminen on helppoa ja me kerromme, mistä saat lainaa helpoiten tilille netistä.

Käytännössä riittää vain, että sinulla on säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja olet vähintään täysi-ikäinen (mutta mielellään 20-vuotias).

Alapuolelta löydät taulukon, josta saat lainaa helposti ja suosittelemme erityisesti lainankilpailuttajapalveluita, kuten Sortteria.

Lainapalvelu
Arvosana
Plussat
Summa + Korko
 

Kilpailuttaa yli 20 pankkia
Edullinen korko

1000-60.000€

4-20 %

Kilpailuttaa eniten pankkeja
Tehokas lainojen keskitys ja järjestely

1000-60.000€

4,41%-

Hae lainaa nopeasti pankista
Päätös annetaan heti

1000-60.000€

8,29%-

Nopein mahdollinen joustoluotto
Nosta rahaa tarpeen mukaan tilille

100-4000€

-15,00 %

Lainojen kilpailutus ja vertailu
Lainat jopa 28 pankilta

500-60.000€

4,19-20 %

Kilpailuttaa noin 25 lainapalvelua
Jälleenrahoitus ja lainojen yhdistely helposti

500-60.000€

4,5-20 %

8000 euroa luottoraja
0 % korko 60 vrk ajan

100-8000 €

0% -

Suosittelemme myös jo ottamaan tulotiedoista kopiot tai eläkepäätöksen esille, jotta lainaaminen sujuu mahdollisimman helposti ja nopeasti. Voit nimittäin olla varma, että sellaista tullaan kysymään ja se on oikeastaan kaikista tärkein mittari määrittäen mm. lainapäätöksen sekä lainan todellisen vuosikorkoprosentin.

Mistä pankista lainaa saa helpoiten?

Suoraa ja yhtä vastausta tähän ei pysty antamaan, koska lainananto perustuu individuaaliin eli yksilöön 100-pinnaisesti. Tai yhteishakijan kanssa lainaa hakiessa kahteen henkilöön.

lainaa helposti pankistaEmme siis voi sanoa suoraan, mistä juuri te saatte lainaa helpoiten, mutta yleisesti kilpailuttamalla saatte sitä kuitenkin helposti. Lainavertailun ja välittäjän kombinaatio on se polku, jota te haluatte kulkea.

Helppo laina löytyy usein, kun jätätte sen etsimisen suosiolla ammattilaisille. Erinomaisia palveluita tähän ovat Sortter & Omalaina, jotka molemmat toimivat samalla periaatteella välittäen edullisimpia mahdollisia lainoja helposti ja nopeasti.

Jos taas jätetään perinteiset pankkien lainat ulkopuolelle, voit löytää edullista lainaa helposti täältä. Suosittelemme perehtymään.

Helpon pankkilainan hakeminen

Jos taas mennään kivijalkapankkien lainoihin eli esimerkiksi OP:n Täsmäluottoon tai Nordean Joustoluottoon, jotka ovat molemmat vakuudettomia lainoja pankeilta, niin kumpikaan ei tule helpolla eikä edes pienellä korolla.

Näissä molemmissa voit saada suhteellisen pienen 3kk Euriborin (jonka päälle tulee lainan viitekorko), jos olet asuntolaina-asiakas tai pitkäaikainen Premium-luokan asiakas. Muuten korkokaan ei ole edes pieni, eikä lainan saaminen todellakaan onnistu helposti.

Usein pankeilla on vielä ollut tapana asiakkuutta, että yleisesti kulutuslainan saaminen olisi edes mahdollista, mutta osa on tästä jo luopunut pärjätäkseen paremmin kilpailussa.

Laina helposti ja nopeasti pankkitunnuksilla

Pankkitunnukset ovat olleet aina avainroolissa lainan hakemisessa ja se niillä todistat henkilöllisyyden luotettavasti ja helposti. Jos mennään historiassa 15 vuotta taaksepäin, niin pystyit hakemaan lainaa tekstiviestillä, joka oli vähintäänkin kyseenalaista, mutta toki helppoa ja nopeaa sekin.

Tänä päivänä kaikki lainat haetaan verkkopankkitunnuksilla ja myös digitaalinen allekirjoitus tehdään niiden avulla. Myös vieläkin vähäisessä käytössä oleva mobiilivarmenne käy tähän, vaikka sen käyttäminen on itse asiassa varsin kätevää. Kolmas tunnistautumisvaihtoehto on DVV:n kansalaisvarmenne.

Kun haet lainaa meiltä, se käy helposti ja sitäkin rivakammin, kun valitset kilpailutuspalvelun, ja:

 • Täytät yhden lainahakemuksen
 • Vertailet annettuja tarjouksia (lainapäätöksiä)
 • Valitset niistä sopivan
 • Tunnistaudut pankkitunnuksilla
 • Allekirjoitat lainasopimuksen digitaalisesti verkkopankkitunnuksilla

Siirry kilpailuttamaan lainat Omalaina.fi -palvelusta tästä

Kokemuksia helpoista lainoista

Tai ehkä tarkemmin, kokemuksia lainapalveluista, joista saa keskimäärin helpoiten lainaa. Kallistutaan tässäkin lainoja välittäviin palveluihin, sillä vain niiltä lainan pystyy saamaan helposti ja nopeasti.

Jos lainanvälittäjät eivät ole tuttuja, niin palvelut kilpailuttavat lainoja ja se ei maksa sinulle yhtään enempää. Jos päätät kahlata läpi kaikki pankit omatoimisesti, niin se voi olla opettavaista, mutta rahaa siinä et säästä, etkä varsinkaan aikaa.

Kokemukset, mistä saat lainaa helpoiten perustuvat tähän sapluunaan:

 1. Mene Omalaina.fi kotisivuille
 2. Täytä lyhyt hakemus kaikkien tietojen kanssa
 3. Tuplatsekkaa, että kaikki on varmasti oikein!
 4. Lähetä maksuton hakemus
 5. Palvelu välittää hakemuksen sen kumppanipankeille
 6. Saat lainatarjouksia, joista voit valita halvimman

Kaikki on maksutonta ja lainatarjouksissa ei ole velvoitteita. Et ole siis sitoutunut mihinkään ja näet tämän hetkisen korkotason.

Lainan saaminen on helposti pienillä tuloilla

Tällä hetkellä pienet tulot vaikeuttavat lainan saamista, mutta mikään ei ole mahdotonta. Jos olet eläkeläinen, niin pieni eläke ei vaikeuta lainaamista kovinkaan paljoa.

Lainaa helposti eläkeläiselle saat siis pienelläkin ”läksiäisliksalla”, mutta korko ei välttämättä ole kovin miellyttävä, jos se nykyisessä ympäristössä nyt muutenkaan olisi edes.

Tällä hetkellä korot ovat muutenkin korkeammat ja markkinat käyvät tulikuumina. Toivottavasti vuosi 2024 helpottaa tilannetta. Jos taas olet vakituisessa työssä ja sinulla pienet tai keskisuuret tulot, saat varmasti helposti lainaa.

Yhteenvetona voinee siis sanoa varmuudella ja kokemuksien kautta, että eläke ja vakituinen työ painaa  kaikista eniten myönteisen lainapäätöksen saamisessa.

Lainaa heti tilille ja helposti – Helpommin sanottu kuin tehty

Voit saada lainaa todella helposti ja samoin nopeasti, jos sinulla on vakaa talous, hyvät tulot ja et ole ylivelkaantunut.

Keskimäärin todella moni talous on kuitenkin jossain määrin pinteessä velkojen kanssa ja tulot ovat yleensä pienen ja keskimääräisen välillä. Tämä ei välttämättä valitettavasti enää riitä, vaan tarvitaan hieman enemmän.

Työn luonne, kuten mainittu, on ehkä vielä merkittävämpi ja jos olet vakityössä sekä alalla, jonka pankit luokittelevat vakaaksi, saat lainaa nopeasti ja helposti (yleensä, poikkeuksia kuitenkin on). Yhteishakija helpottaa lainan saamista jo huomattavasti, varsinkin jos molempien taloustilanne on vakaa ja tulot ovat säännölliset.

Rahakorneri.com